Weekendje weg met…

Een lang weekend weg met vriend(inn)en… de familie… je kaartclub… het muziekgezelschap… de kookclub… je collega’s… je wijnvrienden…. het hockeyteam… of wat voor gezelschap dan ook…
Wij organiseren voor jou een weekend-op-maat in zuid-west Frankrijk.
Domaine la Fontaine is een heerlijke uitvalsbasis voor een veelheid aan activiteiten: op pad met GPS en wandelkaarten, een dagje wellness, een bezoek aan cognac-huizen en wijnchateaus bezoeken, een rondje golf, culinaire specialiteiten uit de regio ontdekken, uitwaaien aan het strand, noem maar op. Een lang weekend (of midweek) genieten van de dingen die het leven goed maken.

Uiteraard bieden wij tijdens jullie verblijf échte franse maaltijden met een goed glas wijn. Het accent ligt hierbij op verse streekproducten, zoals vis uit de Atlantische Oceaan, Charentaise meloen uit een dorpje verderop en wijn van de lokale wijnboer.

Wij hanteren het principe ‘alles kan’, we zijn flexibel, professioneel en creatief in het vinden van mogelijkheden om samen met jou een persoonlijk ‘op-maat-pakket’ samen te stellen. Ook bij de voorbereidingen en het organiseren van vervoer kunnen wij je ondersteunen.

Bekijk/print hier uitgebreide informatie (PDF)

 

Blijf op de hoogte Wij versturen ongeveer 3x per jaar een mailing met mooie foto's en nieuwtjes. Schrijf je in voor onze mailing.

Visit us at Booking.com Bezoek ons op Zoover.nl