Optimale Trainingslocatie

Zoek je een verrassende en bijzondere vergader- of trainingslocatie in het buitenland? Gevonden!!
Domaine la Fontaine is een bijzondere accommodatie waar rust, ruimte en de regio een stevige basis vormen voor inspirerende, effectieve en verrassende trainingen, seminars of managementmeetings.

De accommodatie

Vijf mooie, geheel gerenoveerde kamers (met allen een eigen badkamer) in een 19e eeuws charentaise huis, een knusse salon met open haard en piano zorgen voor een ontspannen omgeving.
Daarnaast zijn er vier volledig ingerichte gîtes (vakantiehuisjes) beschikbaar. Deze kunnen ingezet worden als extra trainings- of vergaderruimte of als extra overnachtings-eenheden.
Er zijn tevens kamers geschikt voor rolstoelgebruikers. Privé parkeerruimte, WiFi, een grote tuin met picknick-tafels en natuurlijk het verwarmde zwembad maken het geheel tot een perfecte locatie. Vergaderen met ‘les pieds dans l’eau’ genietend van het prachtige uitzicht.

De regio

De veelzijdige regio biedt gelegenheid om het trainingsprogramma of vergadering af te wisselen met ontspannende, inspannende, interessante en/of culinaire activiteiten. Bijvoorbeeld een bezoek (mét proeverij) aan de lokale wijnboer, een strandwandeling aan de côte Sauvage of een excursie naar de wereldberoemde oesterbanken in Marennes. Het zeer aangename klimaat in deze regio speelt daarbij zeker een positieve rol.

De gastheer & gastvrouw

Wij, Marc & Jacqueline, staan voor je klaar en kunnen ook de verzorging van de maaltijden voor onze rekening nemen. Het accent ligt hierbij op verse streekproducten, zoals vis uit de Atlantische Oceaan, charentaise meloen uit een dorpje verderop en wijn van de lokale wijnboer. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf gezamenlijk de maaltijd te bereiden. Wij hanteren het principe ‘alles kan en niets moet’, we zijn flexibel, professioneel en creatief in het vinden van mogelijkheden om samen een ‘op-maat-pakket’ samen te stellen.

Kortom…..

Alle ingrediënten zijn aanwezig om bij Domaine la Fontaine een waardevol en boeiend programma op te zetten voor een vergadering, training, of andere meeting. Zowel inhoudelijk als wat betreft de verzorging en ontspanning terplaatse zullen we je verrassen.

Bekijk/print hier uitgebreide informatie (PDF)

Blijf op de hoogte Wij versturen ongeveer 3x per jaar een mailing met mooie foto's en nieuwtjes. Schrijf je in voor onze mailing.

Visit us at Booking.com Bezoek ons op Zoover.nl