B&B-kamers

Domaine la Fontaine is een B&B in Frankrijk waar alle chambres d’hôtes smaakvol zijn ingericht en beschikken over een (sier) open haard. Alle kamers hebben een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. Het hele huis is voorzien van authentieke houten vloeren en de kamers op de eerste etage hebben een prachtig uitzicht.

Kamer 1

Kamer 1 ligt op het gelijkvloers en heeft een typisch frans bed van 140 cm.

Loading images...

Kamer 2

Kamer 2 ligt op het gelijkvloers en heeft een bed van 160 cm. Deze kamer is bovendien toegankelijk en ingericht voor rolstoelgebruikers: extra brede deuren, drempelloze grote badkamer etc.

Loading images...

Kamer 3

Kamer 3 ligt op het gelijkvloers en heeft een bed van 160 cm.

Loading images...

Kamer 4

Kamer 4 is een rustige kamer op de eerste verdieping, met een bed van 160cm. Mooi uitzicht en ‘s ochtends de zon in je kamer.

Loading images...

Kamer 5

Kamer 5 is een zeer ruime luxekamer op de eerste verdieping met een prachtig uitzicht en een badkamer met ligbad, aparte douche, toilet en wastafel. Het bed is 160 cm breed.

Loading images...

Salon en Eetkamer

Voor de gasten die in de kamers verblijven is er een gezellige salon met open haard, televisie, piano en bibliotheek. In de eetkamer serveren we het ontbijt en (indien we niet buiten kunnen eten) ook het diner. Tevens staat er een koelkast met bier-wijn-frisdrank en is er koffie en thee voor de gasten.

Loading images...
Blijf op de hoogte Wij versturen ongeveer 3x per jaar een mailing met mooie foto's en nieuwtjes. Schrijf je in voor onze mailing.

Visit us at Booking.com Bezoek ons op Zoover.nl