Gîtes

Domaine la Fontaine heeft vier vakantiehuisjes (gîtes), volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Naast het beddengoed, is er ook een keukenhanddoekenpakket aanwezig en ook afwasmiddel, vuilniszakken e.d.  Er is een fornuis, microgolf, koelkast en in gîte 1 (Alambic) staat ook een afwasmachine. Met de producten die je koopt op de lokale markt en de verse kruiden uit de tuin kun je heerlijk kokkerellen in je eigen gîte. Op de avonden dat wij table d’hôtes aanbieden, kun je ook bij ons aan tafel aanschuiven.

Gîte 1 – Alambic

Comfortabele, gezellige 6 persoons vakantiewoning, ruim van opzet (80m2). Grote leefkeuken, speel-/zitkamer, 2 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, vide met slaapbank, volledig ingericht en mèt afwasmachine.

Meer informatie en foto´s van deze gîte.

Studio – Barrique

Knus 2 persoons één-kamer-appartement (30m2), alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond.

Meer informatie en foto´s van deze gîte.

Gîte 3 – Gabare

Mooie 4 à 5 persoons gîte (opp. 51m2) met op de eerste verdieping één groot slaapvertrek en ook de ruime badkamer met douche, toilet en wastafel.

Meer informatie en foto´s van deze gîte.

Gîte 4 – Chapiteau

Gezellige 2 à 3 persoons gîte (43m2). Volledig ingericht keukenblok, knusse slaapkamer op de  eerste verdieping (140cm bed). Deze gîte is toegankelijk en ingericht voor rolstoelgebruikers (slaapbank in de woonkamer).

Meer informatie en foto´s van deze gîte.

Blijf op de hoogte Wij versturen ongeveer 3x per jaar een mailing met mooie foto's en nieuwtjes. Schrijf je in voor onze mailing.

Visit us at Booking.com Bezoek ons op Zoover.nl