Mindervaliden

Rolstoeltoegankelijke B&B-kamer

Mooie gerenoveerde tweepersoons-kamer, met eigen badkamer, smaakvol ingericht, gelegen in een sfeervol 19e eeuws Charentaise huis.
De kamer is toegankelijk en aangepast voor rolstoelgebruikers: extra ruime badkamer, Italiaanse douche met antislip tegels, verhoogde toilet met wandbeugel, vrij hangende wasbak.
Wij hebben tevens een douchestoel waar je gebruik van kunt maken.
Tegenover de kamer ligt de salon met leestafel en tv, drempelloos toegankelijk. Daarnaast een eetkamer waar men kan genieten van het ontbijt.
Er is een rolstoel-opgang vanuit de tuin naar het huis.

Loading images...

Rolstoeltoegankelijk appartement

Gezellig rolstoeltoegankelijk 2 persoons appartement met woonkamer/keuken, volledig ingericht keukenblok op de begane grond.
In de leefkamer staat een slaapbank zodat ook op de begane grond een slaapplaats ingericht kan worden. Op de etage is tevens een knusse slaapkamer (bed 140cm).
De ruime badkamer bevindt zich op de begane grond, italiaanse douche met antislip tegels, verhoogde toilet met wandbeugel, vrij hangende wasbak.
Wij hebben tevens een douchestoel waar je gebruik van kunt maken.
Vanuit de gîte kom je direct in de tuin, waar je een prachtig uitzicht hebt over de tuin en de vallei.
Er is een (dubbele) tussendeur naar de naastgelegen gîte. Indien er extra zorg nodig is, kunnen beide gîtes gehuurd worden, waarbij de zorgverlener in het aangrenzende pand een eigen appartement heeft.

Loading images...

Overige info

Domaine la Fontaine ligt in een veelzijdige regio met diverse mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Wij adviseren je graag over restaurants, stranden, musea en andere locaties die goed toegankelijk zijn voor mensen met een beperking.
Een aantal keren per week bieden wij ‘table d’hôtes’ en kun je bij ons aan tafel aanschuiven samen met de andere gasten, aan lange tafels onder de lindenbomen in het avondzonnetje.
Waar nodig staan wij voor je klaar om je te helpen.

Blijf op de hoogte Wij versturen ongeveer 3x per jaar een mailing met mooie foto's en nieuwtjes. Schrijf je in voor onze mailing.

Visit us at Booking.com Bezoek ons op Zoover.nl