Heerlijke culinaire reis met de kookclub

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een culinair uitstapje met de Kookclub?
Je hoeft niet langer te zoeken!
Domaine la Fontaine is een bijzondere accommodatie waar het klimaat, de regio en de regionale heerlijkheden een uitstekende basis vormen voor een uniek culinair verblijf. Uiteraard bieden wij tijdens jullie verblijf échte franse maaltijden met een goed glas wijn. Het accent ligt hierbij op verse streekproducten, zoals vis uit de Atlantische Oceaan, Charentaise meloen uit een dorpje verderop en wijn van de lokale wijnboer.

Maar je kunt ook zelf aan de slag gaan in de goed geoutilleerde keuken, als je dat zou willen.
’s Ochtends op de lokale versmarkt inkopen, lunch op het dorpsplein, ’s middags mise en place maken, nà de borrel lekker kokkerellen en vervolgens aanzitten aan een mooi ingedekte tafel.

De veelzijdige regio biedt gelegenheid om de keuken af te wisselen met ontspannende, inspannende, interessante en/of culinaire activiteiten. Bijvoorbeeld een bezoek bij een wijnboer mèt proeverij, een strandwandeling aan de Côte Sauvage of een excursie naar de wereldberoemde oesterbanken.

Wij hanteren het principe ‘alles kan’, we zijn flexibel, professioneel en creatief in het vinden van mogelijkheden om samen met jou een persoonlijk ‘op-maat-pakket’ samen te stellen.

Afhankelijk van de groepssamenstelling kunnen wij een gezelschap tot ca. 25 personen huisvesten.

Bekijk/print hier uitgebreide informatie (PDF)

 

Blijf op de hoogte Wij versturen ongeveer 3x per jaar een mailing met mooie foto's en nieuwtjes. Schrijf je in voor onze mailing.

Visit us at Booking.com Bezoek ons op Zoover.nl