Ratatouille

Op deze pagina vind je een soort Franse ratatouille, vanalles en nog wat over ons en onze omgeving:

Bordeaux

Bordeaux, daar is het te doen! Een mooi artikel van Caroline d’Hollosy, de ‘kasteelvrouwe’ van Ilja Gort. KLIK HIER om het hele artikel te lezen.

bureau-5

All-round helpdesk voor Nederlandse bedrijven die in Frankrijk willen ondernemen en vice versa. Kijk op www.bureau-5.com voor meer informatie of op Linkedin voor een overzicht van de meest recente projecten.

VertrekNL

Mooi artikel over onze prachtige plek in de Charente-Maritime, onze toekomstplannen en de heerlijke combi van wonen én werken in Frankrijk.
KLIK HIER om het hele artikel te lezen.

Puzzel

Maak hier de puzzel van Domaine la Fontaine en maak kans op een gratis verblijf bij ons. Onder de eerste 10 personen die ons via een screenshot de opgeloste puzzel sturen, verloten we een gratis weekend Domaine la Fontaine. MAAK HIER DE PUZZEL

Over ons….

Ben je geïnteresseerd in het verhaal van ons vertrek en de avonturen die wij hier meemaakten?
Lees hier een mooi achtergrondartikel geschreven door Maartje Hoofs, freelance journaliste die bij ons te gast was.

Perry Taylor

’n tekenaar/cartoonist die op zeer gevatte, humoristische, frivole en soms pikante wijze het alledaagse franse plattelandsleven laat zien. Voor iedereen herkenbaar. Er zitten zeker must have tekeningen tussen. Kijk zelf op www.perrytaylor.fr

Lieve Hemel

Gasterie Lieve Hemel is een stukje Frankrijk in Nederland met een limburgs sausje. Genieten in een charme hotel met een glimlach naar La douce France. Kijk zelf op www.gasterielievehemel.nl

Luxurious Drinks

Een gigantisch assortiment topwijnen online bestellen en laten bezorgen waar ook ter wereld: www.luxuriousdrinks.com

Korting via Holiday Cars

Gasten van Domaine la Fontaine kunnen met korting een auto huren bij Holiday Cars. Boek met 15% korting uw huurauto via HolidayCars.
HIER Boeken

Blijf op de hoogte Wij versturen ongeveer 3x per jaar een mailing met mooie foto's en nieuwtjes. Schrijf je in voor onze mailing.

Visit us at Booking.com Bezoek ons op Zoover.nl