Te Koop

Ons prachtige Domaine la Fontaine staat te koop !

Langzaam komt het moment in zicht om het stokje over te dragen. Hoe afwisselend, boeiend en dankbaar het werk ook is, na tien fantastische jaren willen we ons de komende tijd op een nieuwe toekomst gaan oriënteren. 

 

Korte beschrijving

Een unieke gelegenheid om eigenaar te worden van een karaktervol vakantiedomein, gelegen in de Charente-Maritime, Zuidwest Frankrijk. Bestaande uit 4 gîtes, 5 chambres d’hôtes en verwarmd zwembad, grote tuin en een ruime privéwoning met prachtig balkon. Het domein is centraal gelegen tussen de Atlantische kust en de wijn- en cognacvelden en in de driehoek Bordeaux, La Rochelle en Cognac, aan de rand van een rustig dorpje, met indrukwekkend uitzicht over de vallei. Het betreft een goedlopende vakantie-accommodatie in een prachtige, veelzijdige toeristische regio. Een compleet, instapklaar bedrijf met prima omzet. Kortom, een uitgelezen mogelijkheid om het mooie Franse leven te combineren met het ondernemerschap van een toeristisch bedrijf.

Download hier de uitgebreide VERKOOPINFORMATIE (pdf) met een uitvoerige omschrijving, gegevens over de indeling, informatie over de faciliteiten en technische installaties, bedrijfsinformatie en andere belangrijke items.

Prijs:
€ 735.000,-
Dit is de prijs voor onroerend goed, onderneming en bedrijfsinventaris.

 

Loading images...

 

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte Wij versturen ongeveer 3x per jaar een mailing met mooie foto's en nieuwtjes. Schrijf je in voor onze mailing.

Visit us at Booking.com Bezoek ons op Zoover.nl